Γεωτρήσεις Άδειες Μελέτες Κωνσταντίνου

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ

Το γραφείο μας είναι από τα πιο εξειδικευμένα και πολυέμπειρα στον τομέα των γεωτρήσεων αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Απασχολούμαστε στην κατασκευή γεωτρήσεων, πηγαδιών, τσιμεντενέσεων, πασσαλώσεων, αποστραγγίσεων και λοιπών γεωτεχνικών έργων εδώ και 35 χρόνια σε πλήθος περιοχών και στην ηπειρωτική και στη νησιωτική Ελλάδα. Επίσης αναλαμβάνουμε και γεωλογικές, γεωτεχνικές και περιβαλλοντικές μελέτες.

Αναλαμβάνουμε όλη τη διαδρομή από την αδειοδότηση μέχρι την κατασκευή.

Στόχος μας είναι χάρις την άριστη γνώση της νομοθεσίας, την τεχνική κατάρτιση και την εμπειρία μας να προσφέρουμε την καλύτερη τεχνικά και οικονομικά δυνατή λύση για τον πελάτη, με αξιοπιστία και σεβασμό στο περιβάλλον.

Δείτε εδώ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΡΓΑ

Στελέχωση

  • Ανδρέας Αχ. Κωνσταντίνου, Γεωλόγος Γεωτρήσεων, εργολάβος δημοσίων έργων με εργοληπτικό πτυχίο Γ’ τάξης, Πραγματογνώμονας του Πίνακα Πραγματογνωμόνων της Εισαγγελίας Αθηνών
  • Ανθή Αν. Κωνσταντίνου, Πολιτικός Μηχανικός ΕΜΠ, μελετητικό πτυχίο Α’ τάξης για περιβαλλοντικά και στατικά

Επίσης συνεργαζόμαστε  με γεωλόγους, πολιτικούς μηχανικούς, περιβαλλοντολόγους, χημικούς, για την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών κάθε έργου.

Εξοπλισμός

Σας προσφέρουμε τη βέλτιστη επιλογή γεωτρητικού εξοπλισμού  για την κάλυψη όλων των αναγκών, ανάλογα με το έδαφος και τη διαθεσιμότητα χώρου.

geotrypanoγεωτρύπανο 2γεωτρύπανο 3